Technologie v kostce - Libuše Vodochodská
nové zboží

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská
nové zboží

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

Obsah: Úvod - Předběžná úprava potravin - Základní tepelné úpravy - Polévky - Omáčky - Přílohy - Bezmasé pokrmy - Úprava pokrmů z jatečního a mletého masa, z drůbeže, ze zvěřiny, z ryb - Úprava pokrmů studené kuchyně a úprava moučníků a moučných pokrmů - Dietní stravování - Charakteristika pokrmů cizích kuchyní - Convenience produkty - Nové trendy v kuchyni

148 stran, 15 x 21 cm

Edice Gastronomie.

Skladem (expedice nejdéle další pracovní den)
Evidenční číslo: 80-238-1587-3
Nakladatelství: Ratio
Autor: Vodochodská Libuše
Rok vydání: 1996
Stav: nové zboží
129 Kč vč. DPH / ks Způsoby dopravy a platby