nové zboží
Tipy a triky jak se co jí? Herman Bareiss
Styl stolování je zase v kursu!
Občas si však ve společnosti nevíme rady a máme strach z blamáže.
Jak správně vykostit pstruha?
Co si počít s artyčokem?
Jak se chovat, když nás někdo pozve na fondue?
A k čemu je vlasntě dobrý příbor na raky?
Všem těmto problémům je odzvoněno, neboť v našem užitečném průvodci objevíte návod jak hravě zvládnout 77 obtížných jídel.
Dozvíte se také jak odhadnout kvalitu sezonních potravin, jak nejlépe vychutnatn různé speciality či objednat vhodný nápoj a jak se vypořádat s malými faux pas, když se vám něco nepodaří.
A abyste se při čtení nenudili, autor vás zabaví i nejrůznějšími zajímavostmi ze světa gurmánů.
130 stran, 13 x 20,5 cm
Původní cena 129,- Kč sleva 5%
Skladem (expedice nejdéle další pracovní den)
Evidenční číslo: | 9788072024193 |
Nakladatelství: | IKAR |
Autor: | Bareiss Hermann |
Rok vydání: | 1999 |
Stav: | nové zboží |