Tipy a triky jak se co jí? Herman Bareiss
nové zboží

Tipy a triky jak se co jí? Herman Bareiss

Tipy a triky jak se co jí? Herman Bareiss
nové zboží

Styl stolování je zase v kursu!

Občas si však ve společnosti nevíme rady a máme strach z blamáže.

Jak správně vykostit pstruha?

Co si počít s artyčokem?

Jak se chovat, když nás někdo pozve na fondue?

A k čemu je vlasntě dobrý příbor na raky?

Všem těmto problémům je odzvoněno, neboť v našem užitečném průvodci objevíte návod jak hravě zvládnout 77 obtížných jídel.

Dozvíte se také jak odhadnout kvalitu sezonních potravin, jak nejlépe vychutnatn různé speciality či objednat vhodný nápoj a jak se vypořádat s malými faux pas, když se vám něco nepodaří.

A abyste se při čtení nenudili, autor vás zabaví i nejrůznějšími zajímavostmi ze světa gurmánů.

130 stran, 13 x 20,5 cm

Původní cena 129,- Kč sleva 5%

Skladem (expedice nejdéle další pracovní den)
Evidenční číslo: 9788072024193
Nakladatelství: IKAR
Autor: Bareiss Hermann
Rok vydání: 1999
Stav: nové zboží
122 Kč vč. DPH / ks Způsoby dopravy a platby