použité
Severoamerická kuchyně - Ivo Zapletal
Představa většiny Středoevropanů o americké kuchyni, podobně jako o USA vůbec, nebývá příliš přesná.
Pro americkou kuchyň podobně jako pro americkou kulturu a společnost je typický melting pot - směsice různých vlivů.
Jsou dvě základní zásady americké kuchyně dominantní:
a) quick to prepare (rychle připravit)
b) easy to eat (snadno jíst)
Obsah: Slovo autorů - Předkrmy - Polévky - Grilovací směsi - Ryby a dary moře - Masa - Drůbež - Saláty - Zeleninové pokrmy - Dezerty
32 stran, 20 x 25 cm
Edice Sešity domácího hospodaření svazek 167.
Skladem (expedice nejdéle další pracovní den)
Evidenční číslo: | 80-208-0153-7 |
Nakladatelství: | Práce |
Autor: | Zapletal Ivo |
Rok vydání: | 1991 |
Stav: | použité |