Partneři

apartmanyaber.jpg
Apartmány Aber

 

profisport.jpg

Fondue, raclette a horký kámen

Více než 110 nejlepších receptů. Přeložila Zdena Svěráková.

Cena:
Cena: 149,-
Evid. číslo: 9788024711713
Autor: Kolektiv
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2005
Stav knihy: nová
Vazba: brožovaná
Doba dodání: skladem

Další informace

Nové způsoby vaření přímo "na stole" - fondue, raclette, grilování na horkém kameni - jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel.

V této knize najdete nejen klasické předpisy pro všechny tři způsoby přípravy těchto jídel, ale dozvíte se také, jak připravit nejrůznější omáčky, dipy a rafinované přílohy. Budete si pak moci sami připravit např. burgunské nebo čokoládové fondue, raclette se zeleninou, masem či rybami a na horkém kameni pak steaky nebo burgery. Prostě pro každou chuť i pro každý mlsný jazyk tu najdete to pravé.

Návodná kniha je plná barevných fotografií. U každého receptu jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě.

Formát: 145,0 x 210,0 x 5,0 mm , 96  stran